23 april 2024

WSM werft aan: creatieve content creator

Contract van onbepaalde duur - deeltijds

Ben jij een content creator (m, v, x) in hart en nieren en heb je een passie voor storytelling? Geloof jij in internationale samenwerking en de kracht van sociale bewegingen? En wil je samen met het internationaal team van WSM het verschil maken? Dan willen we jou graag leren kennen!

Wie zijn we?

Wist je dat wereldwijd een op de twee mensen niet waardig leven van hun harde werk? En dat nog meer mensen zich moeten zien te redden als ze ziek, werkloos of oud zijn? Wel, wij doen er wat aan.
WSM is een Belgische ngo die wereldwijd met sociale bewegingen samenwerkt, zodat zowel huidige als toekomstige generaties kunnen genieten van hun universeel recht op waardig werk en sociale bescherming. WSM werkt samen met bijna 100 sociale bewegingen in 20 landen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika & Caraïben. In België zet WSM in op bewegingswerk en beleidswerk met de organisaties van beweging.net/MOC (ACV-CSC, CM-MC, …) om het draagvlak voor solidariteit en internationale samenwerking bij hun leden te vergroten en te verduurzamen. WSM draagt er ook aan bij dat deze bewegingen elkaar vinden internationaal in een thematisch netwerk rond het recht op sociale bescherming (INSP!R - International Network for Social Protection Rights).

Samen met deze sociale bewegingen maken we het verschil voor miljoenen mensen. We willen dat de verhalen van deze mensen en de veranderingen die gerealiseerd worden op politiek en sociaal vlak meer en beter gehoord, gezien en gelezen worden door het Belgische publiek. In de eerste plaats richten we ons op de leden van de organisaties van beweging.net en MOC. Daarom zoeken we een getalenteerde content creator met gevoel voor storytelling en organisatietalent voor het waarmaken van onze communicatiestrategie.

Gelijkheid en inclusie staan centraal bij WSM en zijn onmisbaar bij het internationaal denken. We zetten actief in op het werken vanuit een inclusief beleid, ook in ons personeelsbeleid.

Wat zal je doen?

Samen met collega’s met talent voor communicatie ben je verantwoordelijk voor:

Daarnaast draag je bij aan: 

Wat bieden we?

Wie ben je?

Hoe word je onze nieuwe collega?

Voor meer informatie rond deze functie kan je terecht bij Naomi Vleugels, naomi.vleugels@wsm.be.

Share


EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact