Spaar duurzaam

Open een Spaarplus Rekening bij VDK

Met een SpaarPlus Rekening brengt je geld meer op dan alleen je eigen intrestvergoeding. Je spaart duurzaam én je zorgt voor extra steun aan WSM.

VDK herbelegt jouw spaargeld op een sociaal-ethische manier

Open een SpaarPlus Rekening via VDK. De spaarcenten die je op deze rekening plaatst, brengen je een interestvergoeding op die gelijk is aan die op het gewone sparen. En de garantie dat je spaargeld op een sociaal-ethische en transparante manier wordt herbelegd.

Jaarlijks controleert het onafhankelijke forum ETHIBEL vzw of dit allemaal correct verloopt. In 2018 bedroeg de gemiddelde spaarinlage € 383.879.529. Ethibel bevestigt dat "de wederbelegging van dit bedrag gebeurde in directe microkredieten en leningen aan microkredietverschaffers, in kredieten aan sociale woningbouw, onderwijs en gezondheidszorg en in projecten in de sociale economie." Lees de volledige certificeringverklaring.

 

Met een Spaarplus Rekening bij VDK steun je WSM en zes andere goede doelen

Naast de duurzame en ethisch verantwoorde herbelegging van de middelen, engageert VDK zich ertoe om jaarlijks, uit eigen middelen, een commissie uit te betalen aan WSM en zes andere partners. Dankzij de Spaarplus Rekening ontvangt WSM een jaarlijkse vaste vergoeding van 12.500 euro.

Met een SpaarPlus Rekening spaar je met een gerust hart. Want met jouw spaargeld bouw je aan een betere samenleving.

 

Meer info op www.vdk.be

 

 

Bolivia India Benin Guatemala Indonesië Burundi Peru DR Congo Cambodja Rwanda Dominicaanse Republiek Filipijnen Senegal Nepal Burkina Faso Bangladesh Togo Guinee Mali Mauritanië België
EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact