22 oktober 2019

De Warmste Week

Goed nieuws! WSM is opnieuw één van de goede doelen bij De Warmste Week. Dus jij kan alles op alles zetten voor onze organisatie. Dit jaar roepen we je op om steun in te zamelen voor Guatemala, waar onze partners zich inzetten voor het welzijn van straatkinderen, jongeren en arbeiders. 

In één jaar verzetten zij bergen

Dit is wat jouw actie voor hen betekent

Wanneer en hoe?

De Warmste Week gaat dit jaar door van 18 tot 24 december. Maar je kan je actie het hele najaar door organiseren. Klaar om aan de slag te gaan? Dan moet je enkel nog je actie registreren. Dat doe je via dewarmsteweek.be. Kies voor WSM in de lijst met goede doelen. Opgelet, je hebt een VRT-Profiel nodig om je actie te registreren.

Inspiratie nodig?

Echt ieder idee is goed. Hier lijsten we enkele mogelijkheden op, ter inspiratie.

Warmathon

Hou je van sport? Loop rondjes tijdens de Warmathon en kies voor WSM. Je kan eind dit jaar deelnemen aan zes warmathons!

Inschrijven kan via deze link: dewarmsteweek.be

De opbrengst van je actie

De opbrengst van je actie schrijf je over aan de Koning Boudewijnstichting via de de website van De Warmste Week. Zij staan in voor de correcte verwerking ervan en zorgen ervoor dat de middelen bij ons terecht komen.

Hoe kan WSM jou van dienst zijn?

Geen tijd voor een actie?

Een gewone gift op de giftenrekening van WSM is natuurlijk altijd van harte welkom! Online of via de ons rekeningnummerBE VDK BE41-8900-1404-3510 Bic: VDSPBE91

Share


EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Doe een gift

Events News Newsletter Contact