25 april 2024

WSM werft aan: financieel coördinator (m, v, x)

Contract onbepaalde duur - 80%

Geloof jij in internationale samenwerking en de kracht van sociale bewegingen? En krijg jij energie van de uitdaging om een waardengedreven organisatie te versterken op financieel vlak? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Wie zijn wij?

WSM is een Belgische ngo die sociale bewegingen wereldwijd versterkt en verbindt zodat huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van hun universeel recht op waardig werk en sociale bescherming. Om dit te bereiken zet WSM in op wederzijdse capaciteitsopbouw tussen sociale bewegingen wereldwijd, op bewegingswerk in België, op beleidswerk en het verbinden van sociale bewegingen in nationale en internationale netwerken.
WSM werkt samen met bijna 100 sociale bewegingen in 22 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika en Caraïben. In België werkt WSM samen met de organisaties van beweging.net en de mouvement ouvrier chrétien (ACV-CSC, CM-MC, …).

Onze werking en (meerjaren-)programma’s worden gefinancierd vanuit verschillende bronnen: subsidiërende overheden, organisaties uit het netwerk van beweging.net en moc en individuele sponsors.

Onze waarden zoals gelijkheid en inclusie leiden ons en zijn onmisbaar bij het internationaal denken. We zetten actief in op het ontwikkelen van een inclusief beleid, ook in ons personeelsbeleid.

Wat houdt de job in?

Je coördineert en coacht een team in Brussel van 4 (3,4 VTE) financieel-administratieve medewerkers die instaan voor het financieel beheer van WSM als vzw en van de financiële cyclus van de internationale programma’s. Deze medewerkers staan op hun beurt in direct contact met administratieve en financiële programmabeheerders in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Caraïben.

Vanuit deze positie ben je verantwoordelijk voor:

Wat bieden we je?

Wie ben je?

Hoe word je onze nieuwe collega?

Voor meer informatie rond deze functie kan je terecht bij Katrien Beirinckx, adjunct directeur organisatie, via e-mail katrien.beirinckx@wsm.be.

Share


EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact