23 oktober 2019

Wereldsolidariteit wordt WSM - We Social Movements !

Op 16 oktober vierde Wereldsolidariteit haar 45ste verjaardag! Meer dan 150 mensen van onze partnerorganisaties (zowel uit België als uit andere landen), onze externe partners (11.11.11, CNCD, ENABEL, IAO, enz.) en onze netwerken van vrijwilligers kwamen samen met ons dit feestelijk moment vieren. Graag willen we alle deelnemers en sprekers bedanken: bedankt voor uw steun aan de verandering die we zijn ondergaan. Bedankt ook voor het enthousiasme voor onze nieuwe identiteit. Onze verjaardag was immers het ideale moment om onze identiteit te versterken en een nieuwe naam en stijl te lanceren. Vanaf nu heet onze organisatie dan ook WSM.

"WSM - We Social Movements - Make change happen !"

 

Waarom een nieuwe visuele identiteit?

We besloten een tijdje geleden om onze communicatiestrategie te versterken. En dus moesten we allereerst onze identiteit als organisatie scherpstellen.

Wanneer de vlag de lading niet meer dekt moeten we ook vormelijk kunnen evolueren.

 

De weg naar een nieuwe visuele identiteit

De nieuwe huisstijl is de afronding van een proces waarbij vertegenwoordigers van onze verschillende stakeholders betrokken werden.
We bouwden een merkhuis en merkplatform waarbij we het DNA van onze organisatie beschreven. Deze constructies vormden de basis voor een korte en krachtige voorstelling van WSM in woorden en beelden

 

Waar WSM vinden ?

 

Het evenement in beeld:

Share


EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact